Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  A.H. Almaas,De negen sleutels tot het enneagram
  De negen sleutels tot het enneagram
  Inzicht in je ware zelf
  € 25.90
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  EEN VERDIEPING VAN HET ENNEAGRAM DAT ONS LEERT ONZE WARE SPIRITUELE AARD IN HET DAGELIJKS LEVEN TOT UITING TE BRENGEN.

  Het enneagram is niet alleen een hulpmiddel om te ontdekken wat je persoonlijkheidstype is; oorspronkelijk is het ontwikkeld om mensen te helpen zichzelf spiritueel te bevrijden.

  A.H. Almaas brengt ons weer in contact met dit oorspronkelijke doel en reikt ons de belangrijkste manieren aan om ons te ontdoen van de beperkingen en vervormingen die inherent zijn aan de fixaties van de enneagramtypen. In de kern draagt elk enneagramtype een ego-ideaal in zich, dat de diepste drijfveer is in het streven van de persoonlijkheid. Almaas laat ons zien dat dit ego-ideaal een imitatie of benadering is van een essentiële eigenschap, een van de negen uitingsvormen van essentie of Zijn. Door dit ego-ideaal te zien als een mentale constructie en de misvatting te doorzien dat het ons aan een essentiële eigenschap ontbreekt, kunnen we de leegte gaan ervaren die het ego-ideaal probeert te vermijden en tot de ontdekking komen dat de eigenschap waar we naar verlangen reeds in onszelf aanwezig is. Dat is de sleutel die Almaas ons voor elk van de negen typen aanreikt. Op deze manier leert hij ons om onze ware spirituele aard in het dagelijks leven tot uiting te brengen.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  267 pagina's
  Januari 2023
  352 gram
  230 x 150 x 20 mm
  EAN: 9789493228887
  Samsara

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen