Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
  • ACSI,ACSI Campinggids Europa 2023 (set)
ACSI Campinggids Europa 2023
set 2 delen
ACSI Campinggids
€ 26.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


De ideale camping voor uw vakantie: wij kennen hem!

Snel en eenvoudig een camping vinden die bij u past? Dat doet u met de tweedelige ACSI Campinggids Europa! In deze ultieme campinggids vindt u alles over maar liefst 7.570 campings in 29 verschillende landen. Heel handig tijdens de voorbereiding op uw kampeervakantie en ook ideaal voor onderweg.

Want waar u ook heen wilt, met dit overzicht heeft u alle informatie altijd bij de hand. Van de Spaanse Costa?s tot de Italiaanse Rivièra en van kampeerland-in-opkomst Slovenië tot de Franse Provence: alle campings in deze gids worden jaarlijks door onze medewerkers gecontroleerd op ruim 200 voorzieningen. Dat zorgt voor complete én betrouwbare informatie waarmee u zorgeloos op pad kunt!

 

Zoek en boek met de ACSI Campings Europa-app

Bij dit product ontvangt u een voucher waarmee u maar liefst 50% korting ontvangt op één jaar toegang tot alle informatie in de handige ACSI Campings Europa-app*. Met de code op de voucher kunt u de toegang zelf via onze website ontgrendelen. Daarna heeft u de rest van dit kalenderjaar alle gegevens over 7.570 campings en ruim 9.000 camperplaatsen ook altijd bij de hand heeft op uw smartphone of tablet. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kunt u via de app direct uw plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. En heeft u de informatie gedownload? Dan kunt u de app ook offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

 

Bij aanschaf van de ACSI Campinggids Europa ontvangt u:
ACSI Campinggids Europa 2023 (tweedelig)
Kaart met doorreiscampings
CampingCard ACSI-kortingskaart 2023 (t.w.v. ? 21,95)**
Een voucher voor 50% korting op één jaar toegang tot alle camping- en camperplaatseninformatie in de ACSI Campings Europa-app


Extra informatie :
ACSI Campinggids
Paperback / softback
Met illustraties
Januari 2023
1808 gram
227 x 167 x 52 mm
EAN: 9789493182387
ACSI Publishing


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.