Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Adam Kay,Adams wonderlijke apotheek
  • Adam Kay,Adams wonderlijke apotheek
Adam Kay,Adams wonderlijke apotheek
Adams wonderlijke apotheek
Van mummies tot bloedzuigers en andere medische mijlpalen
€ 19.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen gruwelijke grappige geschiedenis van de geneeskunde, van de auteur van de megabestseller Adams anatomie.

Heel lang geleden was het leven best leuk, als je van maliënkolders of onthoofden hield, maar er was één klein probleempje: dokters hadden geen flauw idee hoe ons lichaam werkte!

Dit boek geeft antwoord op interessante vragen, zoals waarom de oude Egyptenaren dachten dat de hersenen slechts een soort vulling waren die net zo goed kon worden weggegooid, waarom patiënten vroeger moesten gorgelen met hun eigen plas (bah) en waarom mensen betaald werden om scheten te laten (waarom gebeurt dat eigenlijk niet meer?).

Benieuwd naar bloedzuigers, de pest en mummies? Doe en knijper op je neus en ontdek alles over de grappige geschiedenis van de geneeskunde en het menselijk lichaam.

Over Adams anatomie:

‘Met zijn unieke stijl weet Adam Kay de juiste toon te treffen: met humor, overdrijvingen, smerige details, woordspelingen en grappen. Het boek is zowel informatief en verhelderend als geestig en onderhoudend.’ NBD Biblion

‘Heel grappig. Dit geweldige boek zal een nieuwe generatie artsen inspireren.’ Sunday Express
 


Extra informatie:

Hardback
408 pagina's
Met illustraties
September 2022
818 gram
240 x 158 x 31 mm
EAN: 9789402710755
HarperCollins

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen