Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Arthur Berkhout, Jarmo Berkhout,Anti-nihilisme
  • Arthur Berkhout, Jarmo Berkhout,Anti-nihilisme
  • Arthur Berkhout, Jarmo Berkhout,Anti-nihilisme
Anti-nihilisme
Engagement in de 21e eeuw
€ 24.99
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Decennia van neoliberale dominantie hebben de wereld in een permanente crisis gestort: pandemieën, economische ongelijkheid, oorlog, de dreigende klimaatcatastrofe. Tegelijkertijd is ons altijd verteld dat er geen alternatief is voor het kapitalistische systeem waarin we leven. Van die leugen moeten we ons ontdoen. Een andere wereld is wel degelijk mogelijk, mits we de moed opbrengen voor radicale politieke verandering.
Op basis van hun eigen ervaringen met activisme en aan de hand van de filosofen die hen voorgingen, stellen Arthur en Jarmo Berkhout dat alleen systeemverandering ons voorbij de neoliberale impasse kan brengen. Via een diepgravende kritiek van de bestaande maatschappij en het nihilisme van onze tijd pleiten ze voor hernieuwd politiek engagement in de 21ste eeuw: een betere wereld begint niet bij jezelf, maar op de barricades.
Extra informatie:

Paperback / softback
200 pagina's
September 2022
243 gram
210 x 135 x 17 mm
EAN: 9789493256217
Uitgeverij Pluim


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.