Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Atty van Lenteren,Kriebul
  • Atty van Lenteren,Kriebul
Atty van Lenteren,Kriebul
Kriebul
Het boek over fladderaars en kriebelaars
Geen
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Een fraai prentenboek met kleine gedichten over allerlei beestjes die kruipen, fladderen en kriebelen. Dat is Kriebul, een boek voor peuters en kleuters die graag voorgelezen willen worden.

In en rondom huis valt veel te ontdekken. Er kruipt, springt en vliegt van alles. Kinderen staan overal open voor en kunnen met het boek Kriebul ontdekken hoe grappig, spannend, verrassend en prachtig al die beestjes zijn. Wanneer je ze goed bekijkt ontdek je zoveel moois. De vrolijke teksten nemen de lezers mee in de wereld van de insecten en andere dieren. Wie weet groeien kinderen hierdoor op met respect en aandacht voor alles wat er leeft in de natuur!

Heleen Goutbeek heeft voor Kriebul twintig prachtige aquarellen gemaakt van kriebelbeestjes en fladderaars die peuters en kleuters in hun dagelijkse leven tegen kunnen komen. Atty van Lenteren maakte er korte gedichtjes bij. Om het voor deze kinderen aantrekkelijk en herkenbaar te maken, zijn niet alleen de beestjes getekend, maar is iets toegevoegd dat verwijst naar hun eigen leven, bijvoorbeeld een vlieg gaat gepaard met een papieren vliegtuigje. Door nieuwe kennis te linken aan bestaande kennis, wordt informatie beter opgeslagen, is de achterliggende gedachte.Extra informatie:
Geen
Hardback
48 pagina's
Met illustraties
September 2021
467 gram
241 x 241 x 11 mm
EAN: 9789491899447
Anoda Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen