Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Dan Brown,Het wilde dierenorkest
  • Dan Brown,Het wilde dierenorkest
Dan Brown,Het wilde dierenorkest
Het wilde dierenorkest
€ 17.99
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Het wilde dierenorkest is een nieuw magisch prentenboek van bestsellerauteur Dan Brown (o.a. De Da Vinci Code). Bij dit boek hoort een gratis app met muziek gecomponeerd door de auteur zelf, raadsels en vrolijke illustraties. Het resultaat is een unieke lees-, kijk- en luisterervaring voor kinderen en hun (groot)ouders!

In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op een betoverende reis over land en over zee. Ontdek onderweg het geheim van elk dier: van de waanzinnige walvis, jakkerende jachtluipaarden en kleine kevers tot zwierige zwanen en nog veel meer. Beluister met de gratis app en QR-codes de muziekstukken, zoek op elke pagina de verborgen bezige bij en los alle raadsels op…

Dan Brown schreef en componeerde een muzikaal avontuur, waarin zijn liefde voor verhalen, klassieke muziek en raadsels samenkomen in een knap georkestreerd geheel. De kleurrijke en geestige illustraties van de Hongaarse Susan Batori maken het helemaal af.
Recensie:
Trouw
Peter van der Lint '

‘Heerlijk ritmisch knetterende taal.’

'

Extra informatie:

Hardback
44 pagina's
Met illustraties
September 2020
438 gram
256 x 234 x 12 mm
EAN: 9789024590872
Luitingh Sijthoff

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel