Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Enrico Galiano,Gelukkig tegen de wereld
  • Enrico Galiano,Gelukkig tegen de wereld
Enrico Galiano,Gelukkig tegen de wereld
Gelukkig tegen de wereld
€ 22.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenNa De bijzondere woorden van Gioia komt Enrico Galiano met het langverwachte vervolg: Gelukkig tegen de wereld. Het eerste boek over de eigenzinnige tiener Gioia was shortlisted voor Beste Boek voor Jongeren 2020. Beide boeken zijn los van elkaar te lezen.

De wereld is niet te vertrouwen en daarom kun je maar beter nergens meer in geloven, vindt Gioia. Uiteindelijk verlaat iedereen je toch – zoals haar vriend Lo heeft gedaan. Wanneer ook haar filosofiedocent haar vertrouwen beschaamt, stopt ze met school. Haar notitieboekje met bijzondere woorden ligt vergeten in de vuilnisbak. Het enige waar ze nog op lijkt te kunnen rekenen zijn de geheimzinnige telefoontjes van een anonieme beller, die ze de Zwijger noemt. Ze vindt de telefoontjes niet vervelend, en stort zelfs af en toe haar hart bij hem – of haar? – uit. Maar wie is hij? En wat wil hij toch van haar?

In Italië zijn er inmiddels ruim 80.000 exemplaren verkocht van De bijzondere woorden van Gioia. Galiano schreef ook Sterker dan elk afscheid, dat bij verschijnen in Italië meteen een groot succes werd.Extra informatie:

Paperback / softback
384 pagina's
September 2022
494 gram
210 x 136 x 33 mm
EAN: 9789024599912
Luitingh Sijthoff

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen