Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Esmee Schenck de Jong,Omdat mijn lichaam het wil
  • Esmee Schenck de Jong,Omdat mijn lichaam het wil
Esmee Schenck de Jong,Omdat mijn lichaam het wil
Omdat mijn lichaam het wil
Verhalen over lust
€ 20.00
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe wildste orgieën in literair schoonschrift

Beneveld door de liefde, de lust en soms ook de alcohol beschrijft Esmee haar gevoelsrijke erotische belevenissen met een grote liefde voor taal.
Ze krijgt een onverwachte driehoeksverhouding met een studiegenoot, ontdekt verschillende soorten orgasmes, zoekt haar weg in de ethische non-monogamie en beleeft veel, heel veel avonturen met wisselende uitkomsten. Soms absurd, meestal opwindend.
Constant schippert ze tussen haar neurotische aard en haar avontuurzucht, waarbij de laatste het toch telkens weer wint.
Omdat mijn lichaam het wil is een taboe- en genrevrij boek om als een grote reep chocola in een enkele zitting te verslinden. Het is een ode aan de liefde en de seksualiteit als een viering van het leven.

Voordat zij begon als schrijver en kinderboekverkoper werkte Esmee Schenck de Jong (1992) onder meer in de zorg, als B-model, als facilitair manager, in een museum en in een jeugdbibliotheek. Ze publiceerde eerder in de Volkskrant en op platforms als VICE en Stichting Lezen. Omdat mijn lichaam het wil is haar literaire debuut.
Extra informatie:

Paperback / softback
144 pagina's
Januari 2023
184 gram
199 x 125 x 14 mm
EAN: 9789044651812
Prometheus

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen