Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Hans Dorrestijn,Niemand houdt zijn hart zo vast als ik
  • Hans Dorrestijn,Niemand houdt zijn hart zo vast als ik
  • Hans Dorrestijn,Niemand houdt zijn hart zo vast als ik
Niemand houdt zijn hart zo vast als ik
Nieuw leed
€ 22.50
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


De titel van mijn boek verraadt al dat ik in dit nieuwe werk alom aanwezig ben. Maar ik spreek ook namens al die tijdgenoten die zich niet thuisvoelen in deze eeuw, die de ontwikkelingen niet kunnen en willen bijpoten. Die geen brief meer ontvangen maar meel. Niet de dokter aan de lijn krijgen maar een keuzemenu. Zij die geen heil zien in kunstgras, al houden ze van gedichten en schilderijen. Die niks moeten hebben van giftige gevaartes te land en in zee die windmolens worden genoemd. Vroeger was een windmolen een mooi en zuiver natuurlijk ding. In dit boek zal ik ook de echte grote moderne problemen niet vermijden. Ik wijs er bijvoorbeeld op dat die halve en hele meteorologen die zich weerman of -vrouw noemen nog steeds mooi weer (35 °C) aankondigen met ‘heerlijk terrasweer’. Tegenwoordig kunnen we de Gebakken Peren zo van de boom plukken.

Niemand houdt zijn hart zo vast als ik staat vol gloednieuwe verhalen, gedichten, gedachten, fabels en liedjes, zoals ‘De Taal der Ergernis’, ‘Dierenhumor’, ‘Okay ouwe lul’, diverse Kattenbelletjes, Moderne Onzindingen, Vicieuze Cirkels en zelfs een speciaal Bejaardenblokje.

Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
November 2022
442 gram
222 x 143 x 28 mm
EAN: 9789038809724
Nijgh & Van Ditmar


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.