Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan Terlouw,Wankele wereld
  • Jan Terlouw,Wankele wereld
Jan Terlouw,Wankele wereld
Wankele wereld
Het verhaal van Wijnand de Reuver De Toekomststoel
€ 19.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen bevlogen oproep om beter voor onze aarde te zorgen! *****

In `Het verhaal van Wijnand de Reuver`, een novelle, lezen we hoe de hoofdpersoon zich aanvankelijk laat leiden door de aangename verlokkingen van de welvaart, maar langzaam maar zeker tot het besef komt dat hij kan bijdragen aan een betere wereld door er zelf verstandiger mee om te gaan.
In de politieke beschouwing die daarop volgt, waarschuwt Jan Terlouw met kenmerkende bevlogenheid voor de onverantwoorde wijze waarop we omgaan met de rijkdommen van onze planeet en voor de verkeerde keuzes die voortdurend worden gemaakt terwijl er betere, meer logische oplossingen voorhanden zijn. Hij eindigt met een pleidooi voor het neerzetten van een Toekomststoel aan iedere vergadertafel, zodat de genomen besluiten ook rekening houden met de effecten op langere termijn voor de generaties na ons.

De novelle is door Jan Terlouw zelf ingesproken, begeleid door schitterende, stemmige muziek van Piazzolla, gespeeld door het kamermuziekgezelschap het Orion Ensemble. Dit luisterboek is middels een qr-code te downloaden voor de kopers van dit boek.Extra informatie:

Hardback
64 pagina's
Met illustraties
November 2022
220 gram
217 x 142 x 14 mm
EAN: 9789462972537
Uitgeverij De Kring

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen