Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Kelly Collins,De assistente
  De assistente
  € 15.50
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Zij is een onbevangen dromer.
  Hij is een directeur met een ijzeren wil.
  Kan hun rivaliteit veranderen in ware liefde?


  Als ze de vrijgevochten commune waarin ze is opgegroeid omruilt voor een New Yorkse universiteitscampus, realiseert Sandra Tierney zich dat ze niet langer de eindjes aan elkaar kan knopen met alleen de “gunfactor”. Als ze een baan krijgt bij de directeur van de universiteit, bedenkt ze een innovatieve manier om liefdadigheidsdonaties van alumni te belonen. Maar eerst moet ze de sexy directeur ervan overtuigen zijn ijzeren grip op te geven en toe te geven aan zijn eigen verlangens.

  Mark Hollings heeft meer geld en macht dan waar de meeste mannen van kunnen dromen. Hij is dan ook geschokt als zijn pittige assistente hem uitdaagt met een schandalig voorstel. Met de reputatie van de universiteit in de waagschaal kan hij natuurlijk haar escortservice met geen mogelijkheid groen licht geven. Maar Sandra zou hem wel eens van gedachten kunnen doen veranderen… ze heeft zijn hart al veroverd.

  Mark en Sandra zijn al snel verwikkeld in een gepassioneerd machtsspel. Kunnen ze hun liefde een kans geven of eindigen ze met een gebroken hart?


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  144 pagina's
  Oktober 2021
  204 gram
  215 x 135 x 14 mm
  EAN: 9789403639857
  Dutch Venture Publishing

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen