Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Lucy Strange,Ons kasteel aan zee
  • Lucy Strange,Ons kasteel aan zee
Lucy Strange,Ons kasteel aan zee
Ons kasteel aan zee
€ 18.99
Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Ons kasteel aan zee` is een bijzonder en avontuurlijk kinderboek dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bekroond met een Zilveren Griffel.
Petra is de dochter van een vuurtorenwachter. Samen met haar ouders en zus woont ze in de vuurtoren, die ze liefkozend `ons kasteel` noemen. Haar wereld bestaat uit avonturen in verborgen tunnels en griezelige verhalen over zeemonsters. Maar aan die zorgeloze jeugd komt een eind als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. De oorlog is ook in de vuurtoren voelbaar, en al snel beginnen er scheurtjes te ontstaan in het gelukkige gezin. Petra doet alles wat ze kan om de geheimen van het gezin te ontrafelen.

De boeken van Lucy Strange zijn alles wat je van goede boeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend. In het Verenigd Koninkrijk is Strange een van de belangrijkste jeugdboekenauteurs. Ook hier wordt haar werk hoog gewaardeerd: `Het geheim van het Nachtegaalbos` werd bekroond met een Vlag en Wimpel en `Ons kasteel aan zee` met een Zilveren Griffel. Ook het jeugdboek `De geest en het meisje` en `De zusjes uit het Verzonken Moeras` zijn razend spannend en beeldschoon. Alle boeken zijn nu verkrijgbaar in deze prachtige hardcovereditie, met glanzend folie op het omslag.
Extra informatie:

Hardback
336 pagina's
September 2022
556 gram
213 x 142 x 32 mm
EAN: 9789025776992
Gottmer

Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen