Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Marc Wesselink,Handboek strategisch omgevingsmanagement 2.0
Handboek strategisch omgevingsmanagement 2.0
Zorgvuldig en effectief omgaan met belangen in complexe opgaven
€ 45.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Gratis verzending


Als het spannend wordt, kiest iedereen voor zichzelf. De kranten staan iedere dag vol met voorbeelden. Projecten en maatschappelijke opgaven lopen hierdoor grote vertraging op. De uitweg lijkt simpel: zoeken naar een oplossing die goed is voor iedereen. Maar hoe doe je dat?

Strategisch OmgevingsManagement (SOM) is inmiddels volledig ingeburgerd en zelfs een vereiste methode bij veel complexe opgaven. Om je nog beter te ondersteunen bij het werken met SOM, is Handboek Strategisch OmgevingsManagement volledig vernieuwd in deze 2.0 versie. Met concrete handvatten voor het omgaan met tegenstellingen in de complexe omgeving krijg je als omgevingsprofessional, projectleider, manager en bestuurder het houvast dat je nodig hebt. Marc Wesselink heeft het omgaan met vertrouwen, macht en complexiteit verder uitgewerkt in zowel de onderliggende visie als in de aanpak en daarmee het mutual gains gedachtegoed verrijkt en verdiept.

Marc Wesselink is expert in het omgaan met conflicterende belangen in maatschappelijke opgaven en complexe onderhandelingen. In samenwerking met universiteiten en specialisten over de hele wereld ontwikkelt hij het gedachtegoed van Strategisch OmgevingsManagement. In 2010 richtte hij samen met Hans van Zijst WesselinkVanZijst op, het bureau voor SOM advies en opleiding.Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
December 2022
846 gram
240 x 171 x 29 mm
EAN: 9789024449682
Boom


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.