Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Margareth Luijkx,Yoga voor 60-plussers
60PlusPlaza: Yoga
€ 20.00
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op dinsdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden
Met het verstrijken der jaren verandert ons lichaam en kunnen we symptomen ervaren als verlies van kracht, flexibiliteit en vitaliteit. Maar ook klachten als bijv. chronische pijn, slaapproblemen en depressiviteit kunnen optreden.

Het goede nieuws is dat je met yoga lichamelijk en geestelijk fit, sterk en in balans kunt blijven. Door regelmatig een beetje tijd te besteden aan eenvoudige lichamelijke oefeningen én ademhaling, wat een essentieel onderdeel is van yoga, kan je je leven verbeteren op meerdere vlakken en zorgen voor een algeheel welbevinden. Dit boek is daarbij je ideale gids.

Het biedt tal van eenvoudige oefeningen die ideaal zijn voor 60-plussers en onderscheidt zich vooral door het gemak waarmee de auteur uitlegt waar het om draait, waarbij men vervolgens allerlei programma?s zelf kan samenstellen. Uiteraard zijn er ook verschillende programma?s voor 60-plussers volledig uitgewerkt.


    Geen voorkennis nodig. Toegankelijk voor iedereen.

    Het boek is als een kookboek mee geweldige maaltijden (programma?s) zijn samen te stellen.

    Eenvoud troef gekoppeld aan een geweldig overzicht van mogelijkheden.


Extra informatie :

Paperback / softback
144 pagina's
Met illustraties
November 2022
378 gram
240 x 171 x 10 mm
EAN: 9789463562843
Van Duuren Media


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.