Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Michelle Harrison,Het onzichtbare eiland
  • Michelle Harrison,Het onzichtbare eiland
Michelle Harrison,Het onzichtbare eiland
Het onzichtbare eiland
€ 18.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Het onzichtbare eiland` is het tweede deel van de sprankelende serie van Michelle Harrison. Na het eerste deel, `De vloek van de kraaientoren` (bekroond met een Bronzen Penseel) gaat de internationale bestsellerserie voor kinderen vanaf 10 jaar verder in een spannend, los te lezen verhaal over de drie Weddersinne-zusjes die wonen op een mysterieus eiland vol familiegeheimen en magie.

Een vreemd, doorschijnend meisje verschijnt plotseling op het eiland van de zusjes Weddersinne. Betty, Fliss en Charlie kunnen het avontuur al proeven. Maar wanneer ze het meisje proberen te helpen, wordt de kleine Charlie ineens ontvoerd... Betty en Fliss zetten alles op alles om hun zusje terug te vinden. Ze volgen haar spoor door de mistige moerassen naar een eiland dat op geen enkele kaart staat afgebeeld. Onderweg ontvouwt zich een mysterie dat alles te maken heeft met een zeldzame heksensteen. En welke geheimen houdt het vreemde meisje eigenlijk achter?

`De vloek van de kraaientoren` is het magische eerste deel van de serie en werd bekroond met een Bronzen Griffel in 2022. In dit los te lezen tweede deel leren de zusjes voor het eerst van het bestaan van magie. Het derde deel van de reeks verschijnt in 2023.
Extra informatie:

Paperback / softback
384 pagina's
Met illustraties
November 2022
442 gram
205 x 135 x 33 mm
EAN: 9789025776664
Gottmer

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen