Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ruud van Gessel,De champagne-dagboeken
  • Ruud van Gessel,De champagne-dagboeken
Ruud van Gessel,De champagne-dagboeken
De champagne-dagboeken
De bubbel-trilogie 2
€ 19.99
Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen bijzondere liefdesroman met twee vrouwen en een Oekraïense wijnmaker in de hoofdrol *****

Amy Ester Goldmann, begin dertig, erft een vervallen boerenhoeve in de Champagne. Op zoek naar haar identiteit geeft ze haar carrière in Australië op en begint een nieuw leven in de beroemde wijnstreek. Haar wijngaard grenst aan die van Bernice de Brugny, eigenaresse van een eeuwenoud champagnehuis. Bernice, in de vijftig, heeft de dood van haar vader in haar jeugd verwerkt met een promiscue en liefdeloos leven.
Bernice ziet Amy Ester als een indringer in de streek, maar de strijd tussen de twee begint pas écht als Vasyl Chumak opduikt. Amy Ester heeft deze jonge, knappe Oekraïense wijnmaker gevraagd een champagne te assembleren. Hij blijkt niet ongevoelig voor de charmes van de twee vrouwen.
Vasyl raakt ook bevriend met Jule, de chroniqueur van de lokale krant, en ziet hem zelfs als de vader die hij nooit had.
Dan vallen de Russen Oekraïne binnen. Vasyl moet kiezen tussen de liefde of zijn vaderland.
DE CHAMPAGNE-DAGBOEKEN gaat over liefde en loslaten, beminnen en bezinnen, oorlog en vrede.
Dit is deel 2 van de `Bubbels-reeks`. Deel 1 was DE PROSECCO-DAGBOEKEN en speelde zich af in Italië. De delen zijn los van elkaar te lezen.


Extra informatie:
De bubbel-trilogie 2
Paperback / softback
256 pagina's
November 2022
350 gram
215 x 142 x 21 mm
EAN: 9789462972353
Uitgeverij De Kring

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen