Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sergio Herman,Hommage
  • Sergio Herman,Hommage
Sergio Herman,Hommage
Hommage
50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen
€ 32.50
Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen



De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.



In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.


Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
September 2022
981 gram
257 x 202 x 25 mm
EAN: 9789038811420
Nijgh & Van Ditmar

Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen